Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m2021
#1
Dobar dan, na drugoj cromtg stranci postoji facebook link za prijavu za prerelease, no link ne radi, kako da se prijavim??
Reply
#2
Pozdrav,

Prijaviti se mozes preko facebooka za event ovdje za prvi prerelease - https://www.facebook.com/events/288258205696998/ i ovdje za drugi prerelease - https://www.facebook.com/events/1168991246801672/

Gdje točno nije radio link? Ako provjeris na portalu, sve su informacije ovdje i čini mi se da linkovi rade - https://www.cromtg.hr/core-2021-prereleasevi/
Reply
#3
Evo sada sam kliknuo na link, no još uvijek mi ne radi, piše content not found, možda je problem u tome što koristim mobitel?
Reply
#4
Moram li biti u nekoj facebook grupi da bih mogao ovo vidjeti, jer sam probao i na kompjuteru  pa piše "The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you're not in.".
Reply
#5
Vjerojatno ne mozes vidjeti, posto su grupe privatne i moras postati clan grupe.
Posalji zahtjev na grupe; magic the gathering carta magica, tamo su isto sve objave
Reply
#6
Moguće da je tako da.. posalji zahtjev za ovu grupu, pa ces moci vidjeti evente - https://www.facebook.com/groups/11312755...?ref=share
Reply
#7
Hvala puno!!!
Reply
#8
Ja sam stvarno zbunjen, nijedan od vaših facebook linkova mi ne radi, ni na mobitelu ni na kompjuteru, još uvijek hvala, no stvarno neznam što da onda radim i kako da se prijavim za prerelease.
Reply
#9
razumijem te. zahtjev da se moras regat na fejs da bi vidio ponudu turnira u zg je vrh gluposti.
umjesto da se siri informacija o cro mtg sceni, mi smo transparentni ko proracun nekog grada pod hdz-om.
Reply
#10
A slažem se, uglavnom neznam što da napravim, čak i kad potražim na Facebooku magic the gathering carta magica se ništa ne pojavljuje, a nijedan link mi ne radi, ako netko zna u čemu je problem drago bi mi bilo da pomognete, a ako se ništa drugo nemože, bio bih neizmjerno zahvalan ako me netko može prijaviti za drugi prerelease (ako je to uopće moguće).
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)